ברוסקטה בגריל עם ריקוטה ואדממה
מתכון ברוסקטה בגריל עם ריקוטן ו Edamame יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך שום, שמן זית, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, פסטה עם ריקוטן ואדממה, ו Pean And Ricotta Bruschetta (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים edamame במסננת ולשטוף תחת מי ברז חמים להפשיר.
מסננים היטב על מגבות נייר.
גריל שמן, מניחים לחם על הסורגים ומבשלים עד קלוי קלוי משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 1 דקה בסך הכל.
מברשת צד אחד של כל פרוסת לחם עם שמן זית לשפשף עם שום.
מורחים ריקוטה על הצדדים שום שפשף; למעלה עם edamame.
מפזרים מנטה על ברוסקטה, מתבלים קלות במלח ומגישים מיד.