ברוסקטה גבינה בגריל בסגנון חיה
מתכון ברוסקטה גבינה בגריל בסגנון חיה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאבן זה יש 535 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך גבינה אמריקאית, עגבניות שזיפים, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו כריך גבינה בגריל בסגנון ברוסקטה, ב-N-Out "סגנון בעלי חיים" המבורגרים, ו צ'יזבורגרים בסגנון חייתי (מתכונים דומים).
הוראות
התפשטות: לשלב מיונז, קטשופ, להתענג, סוכר, וחומץ בקערה ומערבבים עד הומוגנית. תניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
טפטוף עגבניות פרוסות בצל עם 2 כפות שמן זית, ולאחר מכן עונה קלות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
באמצעות מרית מתכת, במקום עגבניות פרוסות בצל על החלק החם ביותר של הגריל שלך, דואג לשמור על טבעות בצל יחד ולא מופרדים. גריל העגבניות רק עד שהם חרוכים יפה עם סימני גריל משני הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד. בצל גריל עד שהם מתרככים ו caramelize עם סימני גריל משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים עגבניות בגריל ובצל למגש גדול ומניחים בצד. זה בסדר אם הבצלים נפרדים לאחר הצלייה.
מברשת צד אחד של כל פרוסת באגט עם הנותרים 1 כף שמן זית, ואז למרוח את הצד השני של כל פרוסת באגט עם התפשטות מוכנה.
מניחים את פרוסות באגט, מורחים בצד, על מגש גדול.
מניחים שני שבבי מלפפון חמוץ שמיר על המרווח של כל פרוסת באגט. מקפלים כל פרוסה של גבינה אמריקאית לשניים על עצמו, ולאחר מכן מניחים כל פרוסת גבינה על גבי שבבי מלפפון חמוץ שמיר על כל פרוסות באגט.
מניחים פרוסת עגבניות אחת על כל פרוסת באגט, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את הבצל על כל פרוסת באגט.
מניחים את פרוסות הבגט העליונות בצד הקריר של הגריל ומבשלים עד תחתית הלחם קלוי והגבינה נמסה לחלוטין, 3 עד 5 דקות. אם חלק ברוסקטה מבשלים מהר יותר מאחרים, לסדר אותם מחדש על הגריל לפי הצורך.
תוציא את הברוסקטה מהגריל ותגיש מיד.