ברוסקטה גדולה וטובה יותר.
ברוסקטן גדול וטוב יותר הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פילה בקלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף חמאה גדול וטוב יותר, BLT ברוסקטה, ו Bruschettan בצנצנת.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים שום טחון ומערבבים כדי להתמזג. תערובת עגבניות העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מסדרים דגים על תבנית אפייה מעוטרת.
מברשת שני הצדדים עם 2 כפות שמן; מפזרים מלח ופלפל. צלוי עד אטום במרכז, כ -8 דקות. בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת עגבניות. מבשלים עד עגבניות לרכך רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
לחם טוסט; לשפשף בצד אחד עם שום חצוי. למעלה עם רוטב עגבניות, עלי בזיליקום, דגים, ועוד רוטב.