ברוסקטה חסילונים במרינדה
ברוסקטה חסילונים ברוטב במרינדה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 46 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חומץ יין, פלפל, עגבניה רומא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Marinated Antipasti Bruschetta, ברוסקטה אנשובי עם אבוקדו ומריה, ו שרימפס ברוסקטה.
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
הוסף שרימפס, כיסוי, ומבשל רק עד אטום בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 2 דקות.
בקערה, מערבבים שמן, חומץ, שום, צלפים ושרימפס. כיסוי וצינה, ערבוב מדי פעם, לפחות 30 דקות או עד 1 יום.
חתוך טיפים מקצה באגט וחתוך לרוחב הלחם הנותר ל-36 פרוסות שוות. הגדר פרוסות על מדפים על תבנית אפייה בגודל 14 על 17 אינץ'.
אופים בתנור 425 עד הזהב, 6 עד 8 דקות. אם עושים קדימה, לאחסן פרוסות מגניב אטום עד 4 שעות.
זרעים וקוצצים דק עגבניות.
מוסיפים עגבניות, פלפל ובצל לתערובת שרימפס. מתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים ירקות ושרימפס 1 על כל חתיכה.