קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה

ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה
ברוסקטה בשר טנדרלוין עם חמאה חומה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 46 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן canolan, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו בשר בקר בגריל עם חמאת אנצ'ו-Jalapeńo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
שמן חום במחבת nonstick קטן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים 1 זרעי חרדל למחבת; מבשלים עד פופס זרע (כ 90 שניות).
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים זרעים שנותרו; מערבבים כדי מעיל עם שמן. מכסים ומבשלים זרעים במשך 30 שניות או עד שהם מתחילים פופ, בעדינות רועד את המחבת. מערבבים בחמאה ומכסה. קוק עד 1 עובר שני בין פופס, מחבת רועד כל הזמן (כ -30 שניות).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום. לגרד תערובת זרעי חרדל לתוך תערובת מנגו; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
בואו לעמוד 5 דקות.
7
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים בשר עם 1/8 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
תן לנוח 5 דקות. חותכים את התבואה לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
11
מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פרוסות באגט. למעלה כל ברוסקטה עם 1 1/2 כפיות תערובת מנגו.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto