ברוסקטה עגבניות ושעועית
המתכון עגבניות שעועית ברוסקטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, מעט פלפל, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ברוסקטה עם רסק שעועית לבנה, צ'אטני עגבניות, וזיגוג בלסמי מופחת, ברוסקטה שעועית לבנה, ו כרוב וברוסקטה שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שעועית קנליני, מלח ופלפל אדום למחבת, מועכים שעועית עם מזלג. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מורחים תערובת שעועית באופן שווה על כל פרוסת לחם; לטפטף כל פרוסה עם 1/2 כפית שמן זית extravirgin, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 1 1/2 בזיליקום כפית.