ברוסקטה עם מחית אפונה טבולה
ברוסקטה עם מחית אפונה עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת שמנת, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מחית אפונה טחון, מתלה של כבש עם מחית אפונה מנטה, ו מינטד רחב / Fava שעועית מחית.
הוראות
להכין טוסטים: מחממים תנור ל 191°.
להניח בגט פרוסות החוצה בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד יבש ופריך.
מברשת צד אחד של כל באגט קלוי לחתוך קלות עם שמן זית לשפשף עם צד לחתוך של שן שום. הרמת כוסית לתנור למשך 4 דקות. מגניב לגמרי.
הפוך פירה אפונה: טחון הנותרים שום שן.
מניחים אפונה, שום טחון ו 1/3 כוס מים במחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. תערובת פירה במעבד מזון עד חלקה.
להוסיף מנטה ולעבד שוב עד נענע הוא מעורבב.
בואו להתקרר לחלוטין בקערה מעבד מזון.
כאשר תערובת אפונה הוא מגניב, דופק גבינת שמנת ופרמזן עד בשילוב; העונה עם מלח ופלפל. כאשר מוכן לשרת, כפית כמות קטנה של מחית על כל טוסט.