ברוסקטה פטריות בר
ברוסקטה פטריות בר עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, לחם כפרי, שמן זית אקסטרוווריגין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ברוסקטה פטריות, ו ברוסקטה פטריות-זית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ציפורן נותרת במחצית; להפריש.
מניחים את הפטריות במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מניחים שום טחון, פטרוזיליה, ושמן במחבת nonstick גדולה; לבשל 30 שניות מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לבשל 6 דקות או עד מתאדה נוזל פטריות רך, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל. מגניב במקצת.
קל מעיל שני הצדדים של לחם עם ספריי בישול.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מוסיפים חצי לחם. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד קלוי. לשפשף 1 צד של כל פרוסת לחם עם צדדים חתוכים של חצאי שן שום. חזור על הנוהל עם לחם ושום הנותרים. כפית על 2 כפות תערובת פטריות על כל פרוסת לחם, ומעל עם כ 2 כפיות גבינה.