קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה פירות קיץ מתוק

ברוסקטה פירות קיץ מתוק
לך לחנות ותביא מיץ ליים, שזיפים, אפרסקים ו / או נקטרינות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה פירות קיץ מתוק, שמירה על קינוח הקיץ מתוק ופשוט עם ברוסקטה דולצ'ה, ו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב.

הוראות

1
הניחו את פרוסות הבגט בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מערבבים יחד את החמאה, 4 כפות סוכר חום וקינמון ומרח על צד אחד של כל פרוסת באגט. לצלות במשך 1 עד 2 דקות או עד תוסס ולחם הוא השחי קלות על הקצוות. מערבבים יחד את הסוכר החום שנותר, פירות ומיץ ליים בקערה קטנה. כפית כמויות שוות על פרוסות הלחם ומפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בגטבגט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.