ברוסקטה שום וגבינה
שום וגבינה ברוסקטה דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 225 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת שמנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ברוסקטה שום, ברוסקטה בקר שום, ו שום קלוי & עגבניות ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת ללא שומן, שמנת חמוצה ללא שומן ומיונז ללא שומן עם מיקסר חשמלי עד לקבלת חלקה. מערבבים ב 1/2 גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בצל ירוק ושום.
מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה בינונית. טוסט קל תחת המטגן.
מורחים פרוסות לחם צרפתי עם תערובת גבינת שמנת.
מפזרים עם שאריות גבינה שוויצרית. מטגן מתחת לגריל שחומם מראש כ 1 1/2 דקות, עד גבינה מותכת.
הסר מהחום ומפזרים פלפל שחור טחון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.