קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

ברוסקטה שום וגבינה

ברוסקטה שום וגבינה
שום וגבינה ברוסקטה דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 225 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת שמנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ברוסקטה שום, ברוסקטה בקר שום, ו שום קלוי & עגבניות ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת ללא שומן, שמנת חמוצה ללא שומן ומיונז ללא שומן עם מיקסר חשמלי עד לקבלת חלקה. מערבבים ב 1/2 גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בצל ירוק ושום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית שמנה מופחתתגבינה שוויצרית שמנה מופחתת
גבינת שמנת ללא שומןגבינת שמנת ללא שומן
מיונז דל שומןמיונז דל שומן
שמנת חמוצה ללא שומןשמנת חמוצה ללא שומן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה בינונית. טוסט קל תחת המטגן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
הסר מהחום.
5
מורחים פרוסות לחם צרפתי עם תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם צרפתילחם צרפתי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מפזרים עם שאריות גבינה שוויצרית. מטגן מתחת לגריל שחומם מראש כ 1 1/2 דקות, עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
הסר מהחום ומפזרים פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.