קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

ברוסקטה שום וגבינה

ברוסקטה שום וגבינה
שום וגבינה ברוסקטה דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 225 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת שמנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ברוסקטה שום, ברוסקטה בקר שום, ו שום קלוי & עגבניות ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת ללא שומן, שמנת חמוצה ללא שומן ומיונז ללא שומן עם מיקסר חשמלי עד לקבלת חלקה. מערבבים ב 1/2 גבינה שוויצרית שומן מופחתת, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בצל ירוק ושום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית שמנה מופחתתגבינה שוויצרית שמנה מופחתת
גבינת שמנת ללא שומןגבינת שמנת ללא שומן
מיונז דל שומןמיונז דל שומן
שמנת חמוצה ללא שומןשמנת חמוצה ללא שומן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה בינונית. טוסט קל תחת המטגן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
הסר מהחום.
5
מורחים פרוסות לחם צרפתי עם תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
לחם צרפתילחם צרפתי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6
מפזרים עם שאריות גבינה שוויצרית. מטגן מתחת לגריל שחומם מראש כ 1 1/2 דקות, עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
הסר מהחום ומפזרים פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.