קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

ברוסקטה שעועית פאבה

ברוסקטה שעועית פאבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Bean Bruschettan Fava. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם באגט, אקסטרוווריגין שמן זית, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו שעועית פול וברוסקטה צנון, פורי שעועית Fava וברוסקטה, ו טוסטים שעועית Fava: Bruschetta con le Fave (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים. לבשל שעועית במים רותחים 1 דקה; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
2
ניקוז; להסיר עורות חיצוניים משעועית. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
3
מניחים שעועית במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
הוסף טרגון ו 4 מרכיבים הבאים (דרך שום); תהליך עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
שוםשום
5
מורחים על 1 1/2 כפיות תערובת שעועית על כל פרוסת לחם. מסדרים גבינה באופן שווה על פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.