קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

ברוסקטה תות בלסמי

ברוסקטה תות בלסמי
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו באגט, תותים, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוסקטה בלסמית תות, ברוסקטה בלסמית תות, ו ברוסקטה בלסמית תות צלוי עם ריקוטה מוקצפת (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.