ברוקולי Soffriti (ברוקולי מטוגן) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 121 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אנשובי במרינדה, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נבטים מטוגנים ברוקולי, ברוקולי מטוגן Rabe, ו ברוקולי מטוגן Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתוך את האספסוף ברוקולי לתוך גבעולים ארוכים, הסרת 2 אינץ ' התחתון ומשאיר את העלים מחוברים. מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה. בינתיים, מניחים מחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית נמוכה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רק חום זהוב וריחני מאוד. בעוד השום והאנשובי מבשלים, לצלול את האספסוף ברוקולי לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים את האספסוף ברוקולי היטב ומוסיפים אותו למחבת עם שום ואנשובי. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 עד 12 דקות, עד מכרז אבל עדיין מחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום והעונה באגרסיביות עם פלפל וביישנות עם מלח.