ברוקולי דק עם רוטב הויסין וצדפות
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? ברוקולי דליל עם רוטב הויסין וצדפות מטוגנות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי דק-גזע, שאלוט, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מערבבים ברוקולי מטוגן עם ג'ינג'ר ורוטב הויסין, ברוקולי ברוטב הויסין, ו ברוקולי ברוטב הויסין לשניים.
הוראות
מחממים 2.5 ס " מ של שמן בסיר קטן עד חתיכה קטנה של לחם רוחשת.
מוסיף את שאלוט ושום, ומטגנים במשך כ 2 דקות או עד הזהב.
מסננים על נייר מטבח ומפזרים מלח.
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ואת blanch במשך 5-10 דקות עד רק מבושל, ואז לנקז.
מגישים מיד על מגש גדול טפטף עם רוטב הויסין ומפוזר עם שום מטוגן בצלצלים.