ברוקולי ואופה עגבניות
ברוקולי ועגבניות אופים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם ברוקולי, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. נסו ברוקולי ראבה & אפיית עגבניות מיובשות, חם וברוקולי אופים, ו חם וברוקולי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד ארומטי, כ 3 דקות. מערבבים את הגזר והסלרי, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ-5 דקות.
בינתיים, במקום ספינת קיטור להכניס לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את הברוקולי, להתאושש, קיטור עד ירוק בהיר, 4 דקות.
הסר את הברוקולי מן הספינה ומניח בתבנית אפייה 8x8 אינץ' ; להפריש.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יוצקים את פחית עגבניות חתוכות לקוביות וזיתים ירוקים למחבת עם תערובת בצל וגזר. מערבבים ומבשלים על חום בינוני גבוה עד שרוב הרוטב מתעבה, כ 5 דקות.
מערבבים בסירופ מייפל, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים ומערבבים במשך 3 דקות.
יוצקים את הרוטב על הברוקולי בתבנית האפייה 8x8 אינץ'. באופן שווה להפיץ את גבינת עיזים וגבינת פרמזן על ברוקולי ורוטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מתחילה להשחים, כ -20 דקות.