ברוקולי ותבשיל פטריות בר
ברוקולי ותבשיל פטריות בר עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פטריות, מיונז, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כוסות אורז בר פטריות ברוקולי, פטריות בר ותבשיל עגבניות, ו תבשיל פטריות אורז בר.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הפטריות עד קצוץ גס. בסיר גדול, להמיס את מקל החמאה.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל שלהם מתאדה והם מתחילים חום, כ 6 דקות.
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים, מגרדים את כל החתיכות דבוקות למחבת, עד שהתערובת עבה מאוד, כ -3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחלב. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה גדולה כדי לתת מגניב, ואז מערבבים את המיונז.
מסדרים את פרחי הברוקולי וגבעולים בסל קיטור גדול ואדים עד בקושי פריך במכרז, כ 3 דקות.
מוסיפים את הברוקולי לתערובת הפטרייה ומתבלים במלח ופלפל.
חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
יוצקים את תערובת ברוקולי פטריות, מחליק את פני השטח.
מפזרים את הגבינה על גבי. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי קרקר עם חמאה מומסת ולפזר אותם על התבשיל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ -30 דקות, עד מבעבע.
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 40 דקות יותר, עד ציפוי הוא זהב פריך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.