קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ברוקולי ותבשיל פטריות בר

ברוקולי ותבשיל פטריות בר
ברוקולי ותבשיל פטריות בר עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פטריות, מיונז, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כוסות אורז בר פטריות ברוקולי, פטריות בר ותבשיל עגבניות, ו תבשיל פטריות אורז בר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
במעבד מזון, דופק את הפטריות עד קצוץ גס. בסיר גדול, להמיס את מקל החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל שלהם מתאדה והם מתחילים חום, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים, מגרדים את כל החתיכות דבוקות למחבת, עד שהתערובת עבה מאוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום ומערבבים בחלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים לקערה גדולה כדי לתת מגניב, ואז מערבבים את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
9
מסדרים את פרחי הברוקולי וגבעולים בסל קיטור גדול ואדים עד בקושי פריך במכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הברוקולי לתערובת הפטרייה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את תערובת ברוקולי פטריות, מחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
13
מפזרים את הגבינה על גבי. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי קרקר עם חמאה מומסת ולפזר אותם על התבשיל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ -30 דקות, עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 40 דקות יותר, עד ציפוי הוא זהב פריך.
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.