ברוקולי כרוב עם טופו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? ברוקולי כרוב עם טופו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, שמן שומשום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב ברוקולי עם חמישה ספייס טופו, מוקפץ אודון טבעוני עם טופו טמפורה, ו טופו איטלקי מתובל עם מוקפץ בטטה.
הוראות
שלב את הטופו, שום פרוס, יין אורז, ו 2 כפות רוטב סויה בשקית שקית ziplock בגודל ליטר. חותם תיק ולהפוך בעדינות מעיל טופו עם המרינדה. (אתה יכול גם לעשות את זה בקערה גדולה, בזהירות ערבוב טופו למעיל.) להפריש כפי שאתה קוצץ את הירקות ומחמם את המחבת. התחל חימום מחבת גדולה, שאינה מקל או ווק מעל חום בינוני גבוה (ודא שיש לך מכסה למחבת זו בקרבת מקום). בעוד המחבת הוא חימום, להסיר את השורש ואת גזע מסתיים מן הבצל, לחתוך אותו חצי מלמעלה למטה, לחתוך כל חצי לפרוסות אנכיות דקות. פורסים את הפלפל הדק, ומבשלים את השום והג ' ינג ' ר. כאשר המחבת חמה, לנקז את הטופו, שמירה על המרינדה בקערה גדולה.
מניחים את הטופו במחבת ומבשלים, פונה כל דקה בערך, עד שהוא מתחיל חום ברוב הצדדים, על 6 דקות.
מעבירים את הטופו לקערה הגדולה עם המרינדה, מערבבים בעדינות, ומכסים עם צלחת.
מוסיפים את הבצל למחבת החמה ומבשלים כ 2 דקות.
מוסיפים את הפלפל, שום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את כרוב הברוקולי ושתי כפות מים ומכסים במהירות. קיטור במשך 2-3 דקות או עד סלט כרוב הוא רך מעט אבל עדיין פריך.
מוסיפים את הטופו והמרינדה למחבת יחד עם שמן שומשום ורוטב סויה נוסף, ומערבבים היטב.
מחממים רק דקה או שתיים ומגישים מיד.