ברוקולי מוקפץ עם זרעי שומשום
ברוקולי מוקפץ עם זרעי שומשום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף מוקפץ עם זרעי שומשום, ברוקולי שומשום מוקפץ, ו מערבבים בקר מטוגן וברוקולי עם רוטב שומשום כתום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הברוקולי לפרחים. Pare הגבעולים לחתוך אותם לרוחב לפרוסות דקות.
מחממים מחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני.
מוסיפים את שומשום ומבשלים, ערבוב כמעט כל הזמן, על 12 דקות.
מוסיפים את השמן, רוטב סויה ופלפל חריף למחבת ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים במשך כ 2 דקות.
יוצקים את המניה ומכסים. מבשלים כ 2 דקות יותר, או עד פריך-מכרז. מערבבים את זרעי שומשום ומתבלים במלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;