קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ברוקולי-מרק גבינה

ברוקולי-מרק גבינה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חצי וחצי, שיני שום, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. וזה טוב. נסו ברוקולי ומרק גבינה, מרק גבינה וברוקולי, ו מרק גבינה ברוקולי עבור 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים מרק לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח); מכסה מאובטח על בלנדר.
4
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. החזר מרק למחבת. מוסיפים חצי וחצי ו 2 אונקיות גבינה. למעלה באופן שווה עם שאריות גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך