ברוקולי סיני
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? ברוקולי סיני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. אם יש לכם ברוקולי רגיל, שמן שומשום אסייתי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו ברוקולי סיני, ברוקולי סיני (גאי לאן), ו ברוקולי סיני (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ברוקולי. לשלוף ולהשליך כל עלים צהובים או פגומים; לקצץ ולהשליך גזע מסתיים. אם גבעולים יש עור קשה, סיבי, לקלף אותו. אם גבעולים עבים יותר מ 1/2 אינץ', לחתוך לאורכו לגודל הזה.
חותכים גבעולים, כולל עלים ופרחים, לאורכים 2-3 אינץ'.
במחבת מכוסה 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, חשופים, רק עד בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
בקנקן קטן או קערה, מערבבים רוטב סויה ושמן שומשום.