קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות41
מגזין

ברוקולי סיני עם רוטב ג'ינג'ר

ברוקולי סיני עם רוטב ג'ינג'ר
הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי סיני עם רוטב ג'ינג'ר, ברוקולי סיני עם ג'ינג'ר מיסו Garlicky, ו Wontons ברוקולי סיני במרק ג'ינג'ר סויה קל.

הוראות

1
חותכים את גבעולי ברוקולי בחצי אורך אם יותר מ 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את הגבעולים והעלים לחתיכות באורך 2 אינץ', שמירה על קצות הגבעול נפרדים מן העלים. בקערה קטנה לשלב את המרק, יין אורז, מיץ זנגביל, קורנפלור, מלח, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים ווק שטוח עם תחתית של 14 אינץ ' על חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע. מערבולת בשמן, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, ומערבבים 10 שניות או עד זנגביל הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים רק את גבעולי הברוקולי ומערבבים 1 עד 1-1 / 2 דקות עד שהגבעולים ירוקים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העלים ומטגנים מוקפץ 1 דקה עד העלים הם רק רפוי. מערבבים את תערובת המרק ומערבלים אותו לווק. מוקפץ 1 דקה או עד שהרוטב התעבה מעט ומעייל קלות את הירקות.הערה: כדי להפוך את מיץ זנגביל, לגרר כמות קטנה של זנגביל ולאחר מכן לסחוט אותו עם האצבעות שלך כדי לחלץ את המיץ.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 יין צופה העליון 100 של 2019a קהל נעים Chenin Blanc לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.