ברוקולי סיני עם רוטב ג'ינג'ר
הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי סיני עם רוטב ג'ינג'ר, ברוקולי סיני עם ג'ינג'ר מיסו Garlicky, ו Wontons ברוקולי סיני במרק ג'ינג'ר סויה קל.
הוראות
חותכים את גבעולי ברוקולי בחצי אורך אם יותר מ 1/2 אינץ ' בקוטר.
חותכים את הגבעולים והעלים לחתיכות באורך 2 אינץ', שמירה על קצות הגבעול נפרדים מן העלים. בקערה קטנה לשלב את המרק, יין אורז, מיץ זנגביל, קורנפלור, מלח, וסוכר.
מחממים ווק שטוח עם תחתית של 14 אינץ ' על חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע. מערבולת בשמן, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, ומערבבים 10 שניות או עד זנגביל הוא ריחני.
מוסיפים רק את גבעולי הברוקולי ומערבבים 1 עד 1-1 / 2 דקות עד שהגבעולים ירוקים בהירים.
מוסיפים את העלים ומטגנים מוקפץ 1 דקה עד העלים הם רק רפוי. מערבבים את תערובת המרק ומערבלים אותו לווק. מוקפץ 1 דקה או עד שהרוטב התעבה מעט ומעייל קלות את הירקות.הערה: כדי להפוך את מיץ זנגביל, לגרר כמות קטנה של זנגביל ולאחר מכן לסחוט אותו עם האצבעות שלך כדי לחלץ את המיץ.