קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ברוקולי עם כורכום ועגבניות

ברוקולי עם כורכום ועגבניות
ברוקולי עם כורכום ועגבניות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, לאטה תה כורכום ותה כורכום פשוט, ו ברוקולי ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הבצל ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים בכורכום כדי לצפות את הבצל. מערבבים את הברוקולי, עגבניות, מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הברוקולי הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכוםכורכום
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות