ברוקולי עם קימל-רוטב גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם רוטב קארווי-גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינה שוויצרית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו ממרח גבינה בקראווי, עוגיות גבינה בנוסח קאראווי, ו ברוקולי עם רוטב גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר וזרוק עלי ברוקולי; מנותק ולהשליך קצוות קשים של גבעולים. לשטוף ברוקולי; לחתוך חניתות. מסדרים חניתות בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 8 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
לנקז ולמקם על מגש הגשה; להפריש, ולשמור חם.
להמיס מרגרינה בסיר על אש בינונית.
להוסיף חלב הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד חלקה.
מוסיפים גבינה וזרעי קימל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהגבינה נמסה והתערובת מתעבה ותוסס.
מפזרים פימיאנטו, ומגישים מיד.