תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם רוטב קארווי-גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינה שוויצרית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו ממרח גבינה בקראווי, עוגיות גבינה בנוסח קאראווי, ו ברוקולי עם רוטב גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר וזרוק עלי ברוקולי; מנותק ולהשליך קצוות קשים של גבעולים. לשטוף ברוקולי; לחתוך חניתות. מסדרים חניתות בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 8 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
לנקז ולמקם על מגש הגשה; להפריש, ולשמור חם.
3
להמיס מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להוסיף חלב הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים גבינה וזרעי קימל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהגבינה נמסה והתערובת מתעבה ותוסס.