קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות88
מגזין

ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקונה

ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקונה
ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקוני הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שקדים מרקוניים, ויניגרט, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי צלוי עם ויניגרט פפריקה מעושן ומרקונן אל, שקדים מרקוניים מתובלים כמון ופפריקה, ו שקדים קלויים עם פפריקה מעושנת ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-425 ° F. על תבנית אפייה גדולה, משליכים את פרחי הברוקולי עם טפטוף שמן זית וזריפת מלח כשרה. צלוי במשך 20 דקות, עד חום כתמים.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה מעל חום בינוני עד חם למדי, כ 2 דקות. מערבבים את השום ואת הפפריקה המעושנת ומסירים את המחבת מהחום; תנו לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
שים את חומץ השרי וקמצוץ מלח בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן פפריקה. נסה להשאיר את רוב המוצקים (פפריקה ושום) במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לאחר 20 דקות, להסיר את הברוקולי מהתנור ולזרוק את שקדים מרקונה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מרקונהשקדים מרקונה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
טפטוף עם כמה כפות של ויניגרט, לזרוק, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס