ברוקולי קראנץ ' עם רוטב שקדים שמנת
אם יש לכם מים, 2 תפוחים מתוקים פריך קטנים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. נסו ברוקולי בגריל עם רוטב שקדים, סלט ברוקולי עם רוטב פטה שמנת, ו סלט ברוקולי פריך עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאת שקדים 946 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פרחי ברוקולי זעירים (וגבעולים קצוצים אם תרצה) 0 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. מלח ים גרגר דק (או מלח מינרלי) 1 שן שום, מרוסק וקצוץ 1 1 קילו קישואים, 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 2 תפוחים מתוקים פריך, לחתוך לחתיכות קטנות בגודל ביס (אם אתה לא הולך להשתמש בתפוחים מיד, לתת להם לשבת בקערה של מים עם מיץ של) 3 (חוֹרֶף) מיץ לימון טרי 2 (חוֹרֶף) שמן זית כתית מעולה 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שאלוט פריכות פריכות מטוגנות (ראה להלן כיצד לטגן או אם עליך להחליף טבעות בצל פריכות מטוגנות) 1 smalls בצל אדום, פרוס דק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אגוזי מלך קלויים (או מסוכרים) או שקדים 2 (חוֹרֶף) מים חמים