ברוקולי ראבה, דלורית, ומרק שעועית לבנה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ברוקולי ראבה, דלעת, ומרק שעועית לבנה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם ברוקולי rabe, דלורית, מלאי טורקיה עשירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו סלט שעועית חמוציות עם דלורית וברוקולי רב, פסטה סקווש Butternut עם Garlicky ברוקולי Rabe ו שעועית לבנה, ו ברוקולי ראבה ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
טפטוף עם 1 1/2 כפיות שמן; לזרוק היטב מעיל.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. תניח בצד.
חותכים את rabe ברוקולי לרוחב לשלישים. מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 5 דקות; לנקז. תניח בצד.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סקווש, מלאי ושעועית; מבשלים 10 דקות.
מניחים 1 1/2 תערובת ירקות כוסות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת טהורה למחבת; מערבבים ברוקולי rabe ומלח. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.