אם יש לכם פתיתי פלפל, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה ופסטה סלמי, ברוקולי ראבה ופסטה סלמי, ו סלאמי-ברוקולי רבה פריטטה.
הוראות
1
Bring 2 inches water in a deep skillet to a boil for broccoli rabe and 1 large pot of water to a boil for pasta. Salt the water liberally.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Simmer the broccoli rabe in water 10 to 12 minutes, then drain. Return the skillet to medium heat with 1/4 cup extra-virgin olive oil.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
Add garlic and red pepper to the oil and gently cook a couple of minutes, add broccoli rabe and cook 5 minutes more.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
דַק-
4
While the broccoli rabe cooks, drop the rigatoni into the boiling water and cook until al dente. Just before draining reserve 1 cup starchy liquid.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
Combine the ricotta, Parmesan, salami and black pepper, to taste, in a pasta bowl.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)