ברי ופילו פחזניות פטריות
ברי פחזניות פילו פטריות דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 25. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 153 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. . 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת ברי טריז, שום, פטריות קרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ברי כוסות פילו, טריז ברי התינוק Phyllo, ו ברי ואספרגוס עוגת פילו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
לטגן פטריות קרים ושיטאקה עם שום עד רך.
הסר מהחום, ולהניח בצד. ממיסים את שאר החמאה בצלחת במיקרוגל.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לפרוס את בצק פילו, ולחתוך לשלוש רצועות שוות, על 3x12 אינץ'. אני אוהב להשתמש במספריים בשביל זה.
מניחים שני גיליונות של פילו על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר, ומכסים את ערימת הסדינים הנותרים עם מגבת נייר לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
מברשת את הסדין העליון של פילו עם חמאה מומסת, ומניחים טפיחה בגודל פטל על קצה אחד. למעלה עם כמות קטנה של תערובת פטריות. מקפלים בצק פילו על המילוי כדי להפוך משולש. המשיכו לקפל הלוך ושוב בצורת משולש, מברישים את הצד החשוף של הבצק תוך כדי תנועה. לאטום את הסוף סגור עם קצת מים או חמאה.
מניחים על תבנית אפייה ungreased, וחוזרים עם הבצק שנותר ומילוי.
אופים את המשולשים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, מתהפך פעם אחת במהלך האפייה, עד חום זהוב.