ברי קפוא פינוקים
מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם לימונדה להתרכז, פירות יער, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פינוקי בננה קפואים, פינוקי בננה קפואים PB & J, ו פינוקי בננה קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים בריכוז לימונדה. מקררים 30 דקות. או עד מעט מעובה (עקביות של חלבון ביצה בלתי מנוצח).
מוסיפים חצי ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מקררים 5 דקות. או עד מעובה. מערבבים בעדינות פירות יער. כפית לתוך 16 כוסות מאפין מרופדות בנייר 2-1/2 אינץ'.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להסיר ולהשליך ספינות נייר. קינוחים מעולים עם תוספת קצפת. אחסן שאריות במקפיא.