בריא & טעים: ביצים ממולאות Provençal
גשו לסופר וקנו מלח, צלפים, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, בריא וטעים: ביצים מקושקשות בצל ירוק עם כמון, ו בריא וטעים: מחית שעועית לבנה עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות עגבניות מיובשות במים רותחים במשך 30 דקות.
מניחים ביצים בסיר גדול. מלא במים קרים עד 1/2 אינץ ' מעל ביצים. מעל חום בינוני-גבוה, מביאים לרתיחה. להרוג חום. כיסוי.
להעביר ביצים לאמבט קרח ולתת לשבת 3 דקות. לקלף לחתוך לחצי לאורכו, הסרת חלמונים.
בקערה בינונית, לשלב 8 חלמונים ביצה, מיונז, זיתים, פטרוזיליה, צלפים, טימין, חרדל, מלח ופלפל. מחית יחד עם מזלג, הוספת מיונז יותר עבור creaminess אם תרצה.
מלא כל ביצה לבן עם 1 או 2 כפיות של תערובת חלמון.