בריא וטעים: סלט עגבניות צהוב עם פלפל אדום קלוי, פטה ונענע
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: מרק עגבניות צהוב, שלוש דרכים, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו בריא וטעים: חצאי פלפל קלויים עם ציפוי פירור לחם (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים פלפלים אדומים ומניחים בקערה קטנה.
להקציף יחד שמן זית ומיץ לימון, מערבבים לתוך פלפלים ולתת להם להשרות בזמן שאתה מכין מרכיבים אחרים.
לשטוף עגבניות, לנגב יבש, לחתוך את קצה גזע, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס. (אם העגבניות עסיסיות במיוחד, ייתכן שתרצה לנקז אותם במסננת לרגע, אם כי מיץ זה הוא החלק הכי טעים של העגבניות, אז אם לא אכפת לך שיש סלט עסיסי, לדלג על שלב זה.) לשטוף נענע וקוצצים, ולהתפורר פטה.
לשים עגבניות, פלפלים עם רוטב, מנטה לתוך קערה בעדינות לשלב. מסדרים סלט על צלחות בודדות, פטה להתפורר מעל, ומגישים בטמפרטורת החדר.