בריא יותר בשר בקר Stroganoff III
אם יש לך צ'אק צלי בקר, בצל ירוק, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו בקר סטרוגנוף בריא יותר, בקר סטרוגנוף בריא יותר, ו בקר סטרוגנוף בריא יותר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל שומן וסחוס מן הצלי לחתוך לרצועות 1/2 אינץ 'עבה על ידי 2 אינץ' ארוך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל ירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות הם השחמה, על 6 דקות.
הסר לקערה ולהוסיף 1 כף חמאה למחבת. מבשלים ומערבבים חצי רצועות בשר עד השחמה, כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר לקערה. חזור עם שאר רצועות חמאה ובשר.
יוצקים יין למחבת החמה ולהדליק את המחבת, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מערבבים קמח ומרק בשר 1/4 כוס בצנצנת עם מכסה הולם בחוזקה ולנער עד בשילוב. מערבבים למחבת, לטאטא עד חלקה. מערבבים את המרק שנותר וחרדל, ולאחר מכן להחזיר את הבשר למחבת. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
מערבבים את הפטריות מוכנות ואת השמנת החמוצה חמש דקות לפני ההגשה.
חום לזמן קצר ועונה עם מלח ופלפל.