קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

בריוש מלוח

בריוש מלוח
בריוש מלוח עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, גרם קמח, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בריוש מלוח, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו בריוש.

הוראות

1
שלב את החלב, דבש ושמרים בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק (זה יכול להיעשות גם ביד בקערה גדולה אם אין לך מיקסר). הפעל את המיקסר כדי להפיץ את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות בינונית. לאחר הקמח החל לספוג את הנוזל, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם. כאשר הביצים משולבות להוסיף את שמלץ, ולאחר מכן את המלח, ומערבבים על גבוה עד שכל החומרים משולבים היטב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכסים את קערת הערבוב במכסה או בניילון נצמד ונותנים לבצק להתסיס ולעלות עד שהוא יוכפל בגודל, בערך 3 שעות (פחות אם המטבח חם).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
גריז כלי הבישול שלך (ראה להלן).
5
ללוש מחדש את הבצק ביד כדי להפיץ מחדש את השמרים ולהעיף חלק הגז החוצה. צורה לפי הצורך: טופס לתוך כדורים במקום תבנית עוגה או תבנית springform עבור לחמניות ארוחת ערב, ramekins בודדים או מחבת מאפין, או לשים את כדור הבצק כולו כמו עובש טרין או מחבת כיכר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים למשך 8 עד 36 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות ארוחת ערבלחמניות ארוחת ערב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את הבצק מהמקרר 1-1/2 עד 2 שעות לפני האפייה (קצר יותר אם הם במנות בודדות, ארוך יותר אם כיכר אחת). מחממים התנור שלך ל 177° / 180°C. כאשר הם כבר הגיעו לטמפרטורת החדר והתחילו לעלות, אופים אותם. חלקים בודדים ייקח בערך 25 דקות, כיכרות שלמות ייקח בערך 45 דקות. אם אתה לא בטוח לגבי doneness, הכנס מדחום קריאה מיידית-הם נעשים כאשר הם הגיעו לטמפרטורה פנימית של200/95°C. הקרום צריך להיות חום זהוב מושך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בצק זה יכול גם להיות קפוא לאחר שלב התסיסה. לעצב או לעצב אותו, לעטוף אותו פעמיים פלסטיק, להקפיא. כדי לאפות את הבצק, לקרר אותו במשך 24 שעות, ולאחר מכן לאפשר לו למזג ולעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Reprinted with permission from The Book Of Schmaltz: A Love Song to a Forgotten Fat by Michael Ruhlman, © 2012
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ