ברים אגוז כפרי
ברים אגוז כפרי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קשיו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו ברים כוח תאריך ואגוזים, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, ו ברים אגוז כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית וחימום מראש תנור ל 191°. חמאה 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה (2 אינץ 'עמוק) ו קו עם 2 גיליונות מחורצים של רדיד, עוזב 2 אינץ' overhang על כל הצדדים. נייר כסף לחמאה.
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח, ולאחר מכן להתמזג חמאה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם גושים חמאה בגודל אפונה.
מוסיפים ביצה ומערבבים במזלג (או דופק) עד שהכדור מתחיל להיווצר.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה. לאסוף בצק יחד עם מגרד.
לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון (אך לא למעלה הצדדים) של תבנית אפייה ואופים עד הקצוות הם זהובים ולהתחיל להתרחק הצדדים של מחבת, 15 עד 25 דקות. מגניב במחבת על מדף, כ -40 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. טוסט שקדים ואגוזי לוז בצדדים נפרדים של תבנית אפייה רדודה עד ריחני וזהב מבפנים, 8 עד 10 דקות. לשפשף אגוזי לוז במגבת מטבח כדי להסיר את כל עורות רופפים (כמה עורות עשויים להישאר).
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
להביא דבש, סוכר חום, ומלח לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להרתיח, מבלי לערבב, 2 דקות.
מוסיפים חמאה ושמנת ומרתיחים, ערבוב, 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את כל האגוזים עד מצופה.
תערובת מורחים באופן שווה על פני הקרום ואופים עד ציפוי הוא קרמל מבעבע, 15 עד 25 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. הרם קינוח מתוך מחבת באמצעות לסכל overhang לחתוך לתוך 64 ברים. מקלפים מוטות מנייר כסף.
ברים אגוז לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.