קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

ברים כרוב פריך

ברים כרוב פריך
ברים כרוב פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חמאת זרעים, דגנים מלאים נפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צ'יפס כרוב פריך, כרוב פריך וסלט קינואה, ו כרוב פריך עם מטבל לימון-יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר רדיד או קלף וריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כדי להכין את הכרוב: ביסודיות לשטוף את הכרוב מתחת למים קרים ולאחר מכןלעביר את כל הלחות העודפת על ידי ספיגת העלים בין כמה שכבות של מגבות נייר או ספינינג מספר פעמים בתוך טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
להעביר את קייל לקלף מצופה גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לטפטף את העלים עם השמן, משליך את העלים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
אופים את הכרוב בתנור שחומם מראש במשך 12-17 דקות עד העליםמראה נייר-דק ופריך, אבל לא השחמה (לצפות מקרוב). באמצעות אוניית הקלף, להעביר את כרוב כדי מתלה מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להפיץ את שיבולת השועל, pepitas, זרעי שומשום על גיליון גדול rimmedbaking.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 8 דקות, רועד חצידר, עד הזהב וריחני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים דגנים ואוכמניות. להתפורר עלים כרוב מקורר לתוך הקערה; בעדינות לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מערבבים את חמאת האגוז או הזרע, סוכר, סירופ, ומלח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאת זרעיםחמאת זרעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
חום בינוני נמוך, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות עד הסוכר הוא מומס ו themixture הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
הסר מן החום ומערבבים את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
13
מיד לשפוך את תערובת הסירופ על תערובת שיבולת השועל, ערבוב עם מצופה spatulauntil.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
14
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (מצופה ספריי בישול nonstick) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ, לשטח, קומפקטי מאוד את התערובת באופן שווה במחבת. מקררים לפחות 1 שעה עד שנקבע היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
חותך into10 ברים.
18
טיפים בר-לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להשתמש בחמאת בוטנים; זה יהיה להציף את שאר flavorsin ברים.- היחס של ממתיקים יבשים ונוזלים כאן הוא חיוני מחייב את הסורגים-ניסוי על אחריותך!- עלים כרוב פריך ניתן להכין עד 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.בר שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד.טמפ חדר: 2 daysREFRIGERATOR: 1 weekFREEZER: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1/2 וריאציה שעה פריך תרד & BARSPREPARE משמש כפי שהורה, אבל להשתמש 6 כוסות של עלי תרד ארוזים במקום כרוב וכמות שווה של משמשים מיובשים קצוצים במקום פירות יער מיובשים. להשמיט את תמצית שקדים ולהוסיף 1 1/2 כפיות גרידה דק גרידה כתומה במקום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
כרובכרוב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
19
™ Power Hungry
20
Reprinted with permission from Power Hungry™ by Camilla V. Saulsbury, © 2013 Lake Isle Press