קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

ברים כרוב פריך

ברים כרוב פריך
ברים כרוב פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חמאת זרעים, דגנים מלאים נפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צ'יפס כרוב פריך, כרוב פריך וסלט קינואה, ו כרוב פריך עם מטבל לימון-יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר רדיד או קלף וריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
כדי להכין את הכרוב: ביסודיות לשטוף את הכרוב מתחת למים קרים ולאחר מכןלעביר את כל הלחות העודפת על ידי ספיגת העלים בין כמה שכבות של מגבות נייר או ספינינג מספר פעמים בתוך טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
להעביר את קייל לקלף מצופה גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
לטפטף את העלים עם השמן, משליך את העלים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים את הכרוב בתנור שחומם מראש במשך 12-17 דקות עד העליםמראה נייר-דק ופריך, אבל לא השחמה (לצפות מקרוב). באמצעות אוניית הקלף, להעביר את כרוב כדי מתלה מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, להפיץ את שיבולת השועל, pepitas, זרעי שומשום על גיליון גדול rimmedbaking.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי דלעתזרעי דלעת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 8 דקות, רועד חצידר, עד הזהב וריחני.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים דגנים ואוכמניות. להתפורר עלים כרוב מקורר לתוך הקערה; בעדינות לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים את חמאת האגוז או הזרע, סוכר, סירופ, ומלח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאת זרעיםחמאת זרעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
חום בינוני נמוך, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות עד הסוכר הוא מומס ו themixture הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
הסר מן החום ומערבבים את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
13
מיד לשפוך את תערובת הסירופ על תערובת שיבולת השועל, ערבוב עם מצופה spatulauntil.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
14
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (מצופה ספריי בישול nonstick) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ, לשטח, קומפקטי מאוד את התערובת באופן שווה במחבת. מקררים לפחות 1 שעה עד שנקבע היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
חותך into10 ברים.
18
טיפים בר-לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להשתמש בחמאת בוטנים; זה יהיה להציף את שאר flavorsin ברים.- היחס של ממתיקים יבשים ונוזלים כאן הוא חיוני מחייב את הסורגים-ניסוי על אחריותך!- עלים כרוב פריך ניתן להכין עד 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.בר שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד.טמפ חדר: 2 daysREFRIGERATOR: 1 weekFREEZER: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1/2 וריאציה שעה פריך תרד & BARSPREPARE משמש כפי שהורה, אבל להשתמש 6 כוסות של עלי תרד ארוזים במקום כרוב וכמות שווה של משמשים מיובשים קצוצים במקום פירות יער מיובשים. להשמיט את תמצית שקדים ולהוסיף 1 1/2 כפיות גרידה דק גרידה כתומה במקום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
כרובכרוב
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
19
™ Power Hungry
20
Reprinted with permission from Power Hungry™ by Camilla V. Saulsbury, © 2013 Lake Isle Press