ברים כרוב פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חמאת זרעים, דגנים מלאים נפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צ'יפס כרוב פריך, כרוב פריך וסלט קינואה, ו כרוב פריך עם מטבל לימון-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר רדיד או קלף וריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
כדי להכין את הכרוב: ביסודיות לשטוף את הכרוב מתחת למים קרים ולאחר מכןלעביר את כל הלחות העודפת על ידי ספיגת העלים בין כמה שכבות של מגבות נייר או ספינינג מספר פעמים בתוך טווה סלט.
אופים את הכרוב בתנור שחומם מראש במשך 12-17 דקות עד העליםמראה נייר-דק ופריך, אבל לא השחמה (לצפות מקרוב). באמצעות אוניית הקלף, להעביר את כרוב כדי מתלה מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, להפיץ את שיבולת השועל, pepitas, זרעי שומשום על גיליון גדול rimmedbaking.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי דלעת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 8 דקות, רועד חצידר, עד הזהב וריחני.
מערבבים את חמאת האגוז או הזרע, סוכר, סירופ, ומלח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאת זרעים
רצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
חום בינוני נמוך, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות עד הסוכר הוא מומס ו themixture הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
12
הסר מן החום ומערבבים את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
13
מיד לשפוך את תערובת הסירופ על תערובת שיבולת השועל, ערבוב עם מצופה spatulauntil.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
14
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (מצופה ספריי בישול nonstick) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ, לשטח, קומפקטי מאוד את התערובת באופן שווה במחבת. מקררים לפחות 1 שעה עד שנקבע היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
חותך into10 ברים.
18
טיפים בר-לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להשתמש בחמאת בוטנים; זה יהיה להציף את שאר flavorsin ברים.- היחס של ממתיקים יבשים ונוזלים כאן הוא חיוני מחייב את הסורגים-ניסוי על אחריותך!- עלים כרוב פריך ניתן להכין עד 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.בר שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד.טמפ חדר: 2 daysREFRIGERATOR: 1 weekFREEZER: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1/2 וריאציה שעה פריך תרד & BARSPREPARE משמש כפי שהורה, אבל להשתמש 6 כוסות של עלי תרד ארוזים במקום כרוב וכמות שווה של משמשים מיובשים קצוצים במקום פירות יער מיובשים. להשמיט את תמצית שקדים ולהוסיף 1 1/2 כפיות גרידה דק גרידה כתומה במקום.