ברים ליים
חטיפי ליים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי ביצים, קמח, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ברים ליים מפתח, חטיפי פאי ליים, ו חטיפי פאי ליים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 ° F. לנצח את החמאה והסוכר יחד, באמצעות מיקסר חשמלי או ביד, עד חיוור אבל לא רך מדי. עם מיקסר להגדיר על מהירות נמוכה מאוד, להוסיף את הקמח והמלח ולהכות בעדינות עד רק בשילוב. להפוך את הבצק (זה אולי לא הגיע יחד לתוך כדור עדיין-אל תדאג) על משטח עבודה מקומח קלות ללוש לכדור. באמצעות ידיים מקורנות היטב, לחץ על הבצק לתוך משומן 8 1/2 x 12 אינץ ' מלבני אפייה. צינה במקרר במשך 30 דקות (או לתקוע אותו במקפיא במשך כ 10 דקות).
אופים במשך 15 - 20 דקות עד הזהב חיוור, ואז להסיר מהתנור אבל לא לכבות את התנור. תשאיר להתקרר בקופסת השימורים.
כדי להפוך את המילוי, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, קליפת לימון ומיץ. כאשר משולבים, בהדרגה לערבב את הקמח, לטאטא ברציפות.
יוצקים לתוך פח מקורר, על גבי בסיס לחם קצר מקורר, ואופים במשך 30 דקות או עד המילוי מוגדר. תשאיר להתקרר בקופסת השימורים.
חותכים לתוך 30 ברים קטנים, אבק עם סוכר הדובדבן לקשט עם קליפת סיד.