ברים נואר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים נואר. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 215 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם קינמון טחון, תערובת עוגיות שוקולד כפולה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות פינו נואר, עוגיות פינו נואר, ו עוגת דלעת נואר, ממש עשיר וממש טוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים בסיס עוגיות עד צורות בצק רך.
מורחים בתחתית 13x9 אינץ ' ungreased מחבת.
אופים 12 עד 15 דקות או רק עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, להמיס 2 כפות של החמאה ו 3/4 שבבי שוקולד כוס על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כל הזמן. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת הנותרים 6 כפות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, לנצח אבקת סוכר, קינמון ווניל עד מעורבב. הכה בשוקולד מקורר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מורחים מילוי על בסיס מקורר. כיסוי; להכניס למקרר עד צונן, על 2 שעות.
בסיר 2 ליטר, קרם חום, 2 כוסות שוקולד צ ' יפס, 1/4 כוס חמאה ואבקת האספרסו על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד נמס וחלק. מגניב עד פושר, כ -10 דקות.
יוצקים ציפוי שוקולד על מילוי; להפיץ לכסות ברים. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 2 שעות או לילה. עבור ברים, לחתוך עם סכין רטוב לתוך 9 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.