קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

אווז צלוי לחג המולד של גורדון

אווז צלוי לחג המולד של גורדון
אווז צלוי חג המולד של גורדון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2494 קלוריות, 107 גרם של חלבון ו227 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש עלי טימין, לימונים, לימונים, גבעולי פטרוזיליה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. מתכונים דומים: אווז צלוי לחג המולד, האווז של חג המולד., ו אווז חג המולד עם זיגוג כתום.

הוראות

1
לחשב את זמן הבישול: לבשל עבור 10 דקות ב 240c/מאוורר 220c/גז 9, ולאחר מכן להפחית ל 190c/מאוורר 170c / גז 5 ומבשלים 20 דקות לכל ק "ג עבור בינוני נדיר, 32 דקות לכל ק" ג יותר עשוי היטב, בתוספת 30 דקות מנוחה.
2
אם האווז מוכן-קשקש, ואז לשחרר את החוט ולמשוך את הרגליים והכנפיים קצת זה עוזר הציפור לבשל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
בדוק את החלק הפנימי של הציפור ולהסיר כל giblets או כריות של שומן. באמצעות קצה של סכין חדה, להבקיע קלות את השד ואת הרגל העור בתוך צלב. זה עוזר לשומן לרדת מהר יותר במהלך הקלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מגררים את ההתלהבות מ 4 לימונים ו 3 לימונים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
מערבבים עם 2 כפית מלח ים משובח, 1 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6
מתבלים את חלל האווז בנדיבות עם מלח, ואז לשפשף את ההדר לערבב היטב לתוך העור ומפזרים כמה בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
דחוף את הפרי המצונן וקומץ קטן של פטרוזיליה, טימין וזרעי מרווה בתוך הציפור ומניח בצד לפחות 15 דקות. ניתן לעשות עד יום קדימה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אם אתה רוצה לתת את הציפור עור זהוב נחמד, חום במחבת גדולה (או פח קלייה כבד מבוסס), באמצעות כמה שמן זית כפות. מחזיק את הציפור על ידי הרגליים (ייתכן שתרצה להשתמש בכפפת תנור), לחץ אותו על השדיים לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
10
לאחר השחמה, למקם את הציפור בדיל הצלייה.
11
טפטוף עם 3 כפות דבש ברור ומפזרים 1 כפות טימין עלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
דבש צלולדבש צלול
12
צלי במשך הזמן המחושב, הפיכת החום למטה לאחר 10 דקות כדי 190C / מאוורר 170c / גז
13
מכסים את האווז בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
כל 30 דקות בערך, להשרות את הציפור עם מיצי פאן, ואז לשפוך את השומן דרך מסננת לתוך קערה גדולה חסינת חום. אתה תהיה בסופו של דבר עם לפחות ליטר של שומן עסיסי שמור את זה לתפוחי האדמה וירקות אחרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
בסוף זמן הבישול, לעזוב לנוח לפחות 30 דקות, מכוסה בחופשיות בנייר כסף. הציפור לא תתקרר, אבל תהיה לחה והרבה יותר קל לגלף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות