Caldo Gallego (מרק שעועית לבנה)
Caldo Gallego (מרק שעועית לבנה) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך תרכיז בטעם חזיר, שמן זית, שעועית חיל הים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Caldo Gallego, Caldo Gallego, ו ארוחת ערב: Caldo Gallego (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בתנור הולנדי גדול עם מים כדי לכסות 2 אינץ ' מעל שעועית; לכסות ולתת להשרות 8 שעות.
הסר תרמילים מצ ' וריסו, ופרוס באלכסון. סאוט צ ' וריסו וחזיר בשמן זית 5 דקות או עד בשרים מתחילים חום.
מוסיפים בצל, ומטגנים 10 דקות; מוסיפים שום, ומטגנים 30 שניות.
מערבבים בקמח. בהדרגה להוסיף מים, לטאטא כל הזמן עד הרוטב הוא חלק. מערבבים שעועית, תרכיז חזיר, ואת 6 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתרד, ולהסיר מחום. מרק כפית לתוך קערות בודדות.
* למטרות בדיקה, השתמשנו גויה ham להתרכז.