קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ברים עוגת גבינה הל

ברים עוגת גבינה הל
הל עוגת גבינה ברים הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, סוכר, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים עוגת גבינה הל, עוגת גבינה ללא אפייה, ו עוגת גבינה פיסטוק הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, 1 כפית הל ווניל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
בקערה קטנה שלבו את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום והל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
חותכים בחמאה קרה עד לקבלת פירורים. מערבבים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מפזרים מעל.
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר והציפוי חום זהוב. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים לסורגים.