ברים קטנוע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קטנוע ברים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קמח, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו חטיפי קטנוע, עוגיות סנדוויץ דלעת ללא גלוטן (פשטידות קטנוע), ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את הקמחים, סוכר ומלח ודופק לשלב. זרוק את החמאה הקרה ואת הדופק עד צורות מרקם פירור גס.
מוסיפים את הוניל והדבש. המשך פועם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
לחץ את הבצק לתוך 4 על ידי 14 אינץ מחבת מחורצת או צלחת עוגה 9 אינץ'. מכסים את הקרום בנייר קלף או בנייר אלומיניום ומכבידים אותו עם אורז או משקולות מאפה.
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות. אם הקרום עדיין חיוור בצבע, הסר את נייר הקלף ומשקולות העוגה ואופה עד להשחמה קלה, כ 5 דקות יותר.
ממיסים את המרשמלו בסיר כבד תחתית על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם.
הסר את המחבת מהחום כאשר המרשמלו נמס באופן יסודי וחלק.
במערבל עומד מצויד מצורף whisk, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת המיקסר, יוצקים את המרשמלו נמס שוט עד החומרים משולבים לחלוטין, חלקה מעט מקורר.
מורחים את המילוי לתוך קרום מקורר. להכניס למקרר עד המילוי מוגדר לחלוטין, כ -30 דקות.
מחממים את השמנת בסיר קטן מעל חום בינוני עד חם. בקערה בינונית, לשלב את השוקולד עם החמאה.
יוצקים את השמנת החמה ומערבבים כדי להמיס את השוקולד ולשלב את החומרים לחלוטין.
יוצקים את הזיגוג מעל החלק העליון של מילוי המרשמלו ומפיצים אותו בשכבה זוגית כך המילוי מכוסה לחלוטין. להחזיר אותו למקרר עד הזיגוג מגדיר את. תחתוך ותגיש.