ברים תאריך תפוז פרוסה
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? חטיפי תמרים ותפוזים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם מלח, סוכר חום, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כתום תאריך שיבולת שועל, ברים אגוז תאריך כתום, ו ברים תאריך כתום מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר לשלב את התאריכים, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ומים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה, כ 10 דקות.
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. ממיסים את הסודה לשתייה במים חמים, ואז מערבבים לתוך התערובת המוקרמת.
שלב 1 3/4 כוסות קמח ומלח; מערבבים לתוך הבלילה רק עד מעורבב.
מורחים חצי הבלילה בתחתית המחבת מוכנה. מכסים בשכבה של סוכריות פרוסות כתומות, ולאחר מכן להפיץ את תערובת התאריך על הממתק הכתום. כיסוי עם הבלילה הנותרת.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב. מגניב, ולחתוך לסורגים.