קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות93
מגזין

בריסקט מטוגן עם ירקות שורש

בריסקט מטוגן עם ירקות שורש
בריסקט מטוגן עם ירקות שורש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו גזרים, חזה בקר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: בריסקט מטוגן עם ירקות שורש - 8 נקודות, חזה בקר עם ירקות שורש, ו חזה בקר עם ירקות שורש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מלטפים את החזה יבש ומפזרים 2 כפיות מלח 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן במחבת צלייה גדולה ובטוחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
3
מוסיפים את חזה הבקר ומבשלים, מסתובבים עם מלקחיים, עד השחמה מכל הצדדים, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
4
להעביר את חזה הבקר לצלחת ולהניח בצד.
5
מוסיפים את הבצלים, השום והקורנית למחבת. לבשל, ערבוב, עד הבצלים רכים ושקופים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את היין ומים 1/2 כוס, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
7
מוסיפים את העגבניות עם המיצים מהפחית, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו; להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר את מחבת הקלייה מהחום והוסף את תפוחי האדמה, גזר וגזר גזר לבן סביב הצדדים של חזה הבקר. בחוזקה לכסות את המחבת צלייה עם רדיד אלומיניום צלי עד בריסקט הוא מאוד רך מזלג יהיה לנקב אותו בקלות, 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
מעבירים את חזה הבקר ללוח חיתוך והירקות למגש גדול. כסה וחמם. לרפרף את השומן מהחלק העליון של המיצים במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מניחים את המחבת צלייה על אש בינונית על הכיריים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ביותר ממחצית והוא דומה לרוטב עבה, 15 עד 20 דקות. חותכים את חזה הבקר כנגד התבואה ומעבירים למגש עם הירקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל וכפית קצת על הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
רוטברוטב
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
11
מגישים את הרוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב