קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים

בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים
בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שיני שום, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: עוף ים תיכוני עם משמשים מיובשים ושזיפים מיובשים, בריסקט מתובל עם כרישה ומשמש מיובש, ו בשר טנדרלוין עם תבלינים תאילנדים ארומטיים.

הוראות

1
שלב 1/3 כוס משמשים, 3 שיני שום, 1 כפית כמון, מלח, קינמון, ו 1/4 כפית פלפל במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ מחית גס. באמצעות סכין חדה קטנה, לעשות 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בכל רחבי חזה. מניחים בצד 1 כף תערובת משמש. לחץ על תערובת משמש הנותרים לתוך חריצים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מפזרים חזה בקר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
הוסף בריסקט לסיר ו sauté עד חום, על 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
העברה לצלחת, צד שומן למעלה; להפיץ עם שמורות 1 כף תערובת משמש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מוסיפים בצל לאותו סיר. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להוסיף גזר, ג ' ינג ' ר, כוסברה, פלפל קאיין, הנותרים 6 שיני שום 2 1/2 כפיות כמון; sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחת כמעט זיגוג, ערבוב עד כל חתיכות השחמה, על 5 דקות. החזר את חזה הבקר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להוסיף מלאי ולהביא לרתיחה. כפית קצת תערובת ירקות על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מכסים את הסיר ומניחים בתנור. חזה בקר צלוי 2 1/2 שעות, צולה כל 30 דקות עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים שזיפים מיובשים הנותרים 1/3 כוס משמשים. כיסוי; צלי עד בריסקט הוא מכרז, על 30 דקות יותר. חזה בקר מגניב חשף 1 שעה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור קר לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
13
כפית את כל שומן מוצק מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. לגרד רוטב מבריסקט לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מקום חזה בקר על משטח עבודה. חותכים דק על פני תבואה. להביא gr avy בסיר להרתיח מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים כדי להתעבות מעט, אם תרצה. רוטב העונה עם מלח ופלפל. מסדרים פרוס חזה גדול צלחת ovenproof. רוטב כפית נגמר. מכסים בנייר כסף. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לקרר.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
Rewarm מכוסה חזה בקר ב 350°f תנור על 30 דקות (או 40 דקות אם צונן).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מפזרים כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ