קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מגזין

ברמלי ואגוזי צ'אטני

ברמלי ואגוזי צ'אטני
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוח בראמלי, צימוקים, גזע ג'ינג'ר, וקינמון טחון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: צ'אטני תאנים ואגוזים, מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, ו כרוב אדום עם בראמלי תפוחים ואגוזים.

הוראות

1
להטות את כל החומרים, למעט אגוזי מלך, למחבת שמירה. חם מעל חום נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום קצת, ואז לתת את התערובת לרתוח עד התפוחים ברמלי נשבר עד עיסה, אבל התפוחים לאכול עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זה יכול לקחת מ 45 דקות כדי 1 hr.you יכול להגיד שזה מוכן על ידי הפעלת כף העץ שלך דרך התערובת. הכפית שלך צריך להשאיר בקצרה ערוץ בתערובת, ולא צריך להיות איגום נוזלי לתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח ברמליתפוח ברמלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, להטות את האגוזים למחבת קטנה ומבשלים על אש נמוכה עד שהם קלויים קלות, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. לעקר את הצנצנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר chutney מוכן, מערבבים את האגוזים ומבשלים בקצרה, ולאחר מכן סיר את התערובת לתוך הצנצנות. זה יימשך לפחות שנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר