ברנדי-אפל פונץ
צריך ללא גלוטן ומשקאות טבעוניים? ברנדי-תפוח פונץ ' יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר חום, סירופ מייפל, תפוח סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פונץ ' מייפל ברנדי, פונץ ברנדי בוער, ו פונץ ' חלב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמוציות, 1/4 כוס המים, ואת הסוכר החום בקערה גדולה מחית עם מחית תפוחי אדמה עד החמוציות נופצו לחלוטין והסוכר החום מומס מעט.
הוסף את הנותרים 1 1/4 כוסות מים, סיידר תפוחים או מיץ, ברנדי, מיץ לימון, סירופ מייפל ומערבבים במרץ עד בשילוב היטב והסוכר מומס לחלוטין.
יוצקים את התערובת דרך מסננת להגדיר מעל קנקן 10 כוסות ולהשליך את מוצקים שנותרו במסננת. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד קר.אם תרצה, להעביר את התערובת לקערת אגרוף העליון עם פרוסות תפוח. כדי לשרת, לשפוך 3 אונקיות של האגרוף לתוך כוס הייבול מלא קרח.
מקשטים עם פרוסה דקה של תפוח.