ברנדיד בקלה מלח
בקלה מלח Brandade עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קצפת, בקלה מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו Brandade בקלה מלח, מלח Cod Purée (brandade De Morue), ו טארט בקלה מלח, טורט דה Brandade (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בקלה מלח היטב תחת מים זורמים מגניבים.
מניחים בצנצנת 1 1/2-עד 2-ליטר לכסות עם מים; לכסות את הצנצנת אטום וצינה 1 עד 2 ימים (ראה הערות), ניקוז והחלפת מים לפחות שש פעמים.
לנקז דגים. במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר, לכסות בקלה מלח עם מים; להביא לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות, 5 עד 15 דקות.
ניקוז; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך כל עצמות ועור.
בינתיים, במחבת 10 אינץ ' או במחבת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל ותימין ב 2 כפות חמאה עד בצל הוא השחמה, 6 עד 10 דקות.
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה למחבת; מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים בעדינות עד תפוחי אדמה מחית בקלות כאשר לחוץ, 10 עד 15 דקות.
במעבד מזון (לפחות 1 qt.) או קערה, לשלב דגים, תערובת בצל, תפוחי אדמה, שמנת, חרדל, ופלפל. להסתחרר או להכות עם מיקסר עד תפוחי אדמה הם פירה; העונה לפי הטעם עם מלח.
בתבשיל רדוד 1 ליטר חמאה או ארבעה ראמקינס 1 כוס חמאה, מורחים את רמת תערובת הבקלה (לא פחות ramekins) עם מרית, ולאחר מכן מערבלים את החלק העליון עם קצה המרית.
לשבור על 1 כף חמאה לחתיכות זעירות תערובת בקלה נקודה באופן שווה, חתיכות לינה בסדקים.
אופים ב 400; תנור עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.