ברסאולה קרפצ'יו עם ויניגרט גריביצ'ה
Bresaola קרפצ'יו עם ויניגרט Gribiche עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 156 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו פרמזן רג'יאנו, עירית, ביצים קשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קרפצ'יו של בקלה סאפוק עם שאלוט, ג' ינג'ר ויניגרט סויה, קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ו קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים ויניגרט נענע (מתכונים דומים).
הוראות
לכפות ביצים דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה קטנה באמצעות גב של כף.
מוסיפים צנוניות, צלפים, cornichons, עירית ביצים, ואז בעדינות לזרוק לשלב.
לטאטא יחד מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מסדרים פרוסות של bresaola, חופפים מעט, כדי לכסות 4 צלחות גדולות.
טפטוף כל אבל 1/2 כף ויניגרט על בשר, ואז מפזרים בנדיבות עם תערובת ביצה.
מוסיפים ארוגולה וגבינה לוויניגרט שנותר בקערה וזורקים בעדינות למעיל. סלט תל במרכז כל צלחת.