קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ברצינות, הקסדיות הביתיות הטובות ביותר

ברצינות, הקסדיות הביתיות הטובות ביותר
המתכון ברצינות, Quesadillas תוצרת בית הטוב ביותר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, קטפו חלפיניו, קסדו קסדייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גבינת צ'וריסו עם סלסה ביתית קלה, קסדיות חומוס יווני עם צזיקי תוצרת בית, ו גבינה שעועית כפולה Quesadillas עם חוות אבוקדו תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה. אם מכבש הפאניני שלך מגיע עם צלחות שטוחות, אני ממליץ להשתמש בהם.עבור כל quesadilla: לארגן חופן גבינה על גבי טורטייה אחת. לפזר jalapeños על הגבינה, אם באמצעות. סגור את הקסדייה עם טורטייה שנייה.בזהירות להעביר את הקסדייה אל העיתונות פניני ולסגור את המכסה (אם העיתונות שלך יש תכונה התאמת גובה, להתאים אותו כך הצלחת העליונה נשענת על הקסדייה מבלי לסחוט אותו יותר מדי). גריל כל quesadilla, אחד בכל פעם, עם סגור עד הגבינה נמסה ואת טורטיות הם השחמה קלוי, על 3 דקות. פורסים לתוך טריזים ומגישים עם תבלינים כגון סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.