בשר בקר בגריל עם רוטב Pebre
בשר בקר בגריל עם רוטב Pebre יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . במנה עיקרית זו יש 585 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רוטב פירות, אבקת שום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו Churrasco עם Pebre (בשר בקר בגריל עם רוטב כוסברה צ'יליאני), בשר בקר בגריל עם רוטב חזרת, ו פילה בקר בגריל ברוטב חזרת-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה.
יוצקים מרינדה מעל tenderloin; לכסות ולשרות במקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה.
אופים ב 400 במשך 45 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 145 (בינוני נדיר) או 160 (בינוני).
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.